Svamp stroganoff
Skogens guld – svamp! Ett klimatsmart alternativ till kött, och minst lika gott! I vår stroganoff använder vi blandad svamp och toppar med Bong Touch of Taste Svampfond för extra smaklyx!
Viltskavsgryta med kantareller
Hösten är här och det är dags för en varm viltskavsgryta med kantareller! Den jordiga smaken av kantareller och viltkött skapar en lyxig, rustik upplevelse.
Toast med kejsarhatt och krispig chili-emulsion
Svampsäsongen är här! Byt ut köttet mot kungsmussling eller kejsarhatt – klimatsmart, nötigt och fulla av smak. Perfekta att grilla eller tillaga som falska pilgrimsmusslor. Vi serverar en toast med stekt kejsarhatt toppad med krispig chili-emulsion. I såsen använder vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond och resultatet blir en ljuvligt god förrätt som kommer imponera på gästerna!
Pad Pak Boong
Pad Pak Boong är en fräsch och nyttig rätt bestående av vattenspenat i symbios med massor av smaker. För att balansera upp dessa har vi dels i Mrs Cheng’s Japansk Soja som har en harmonisk sälta. Dels droppar vi i Touch of Taste Brynt Lökfond som tillför en förnimmelse av rostad lök.
Kra pow
Det asiatiska köket är ett av världens mest populära och en av anledningarna till detta är alla ljuvliga smaker. Fisksås, chili, umami, soja, lime och mycket annat ger rätterna sin unika prägel och kryddningen är verkligen A och O när maten ska tillagas. Testa vårt recept på Kra Pow!
Bao buns med pulled beef
Bao buns är en läcker asiatisk streetfoodrätt som blivit en favorit för många. Vi har valt att fylla våra bao buns med högrev kryddat med asiatiska smaker. Och för att lyfta dessa ytterligare tillsätter vi Touch of Taste Brun Kalvfond som med sitt höga köttinnehåll ger rätten karaktär.
Crispy Chicken Sandwich
Finns det någon somrigare mat än en spröd sandwich fylld med krispig kyckling, fräscha grönsaker och smaskig dressing? Testa att göra vår Crispy Chicken Sandwich!
Sötpotatisaioli
Vi älskar aioli till våra moules frites och har valt att sätta en twist på den! Istället för att göra den på en traditionsenlig majonnäs gör vi den istället på sötpotatis, vilket ger såsen en puréliknande konsistens som blir himmelskt god!
Crab cakes
Testa våra delikata crab cakes! Lika lätta att laga och förbereda som utsökta att äta. Smaken på dem lyfts till ytterligare nivåer med Bong Touch of Taste Grönsaksfond – bara droppa i och smaka av!
Tuna melt
Att tonfisk är en populär fisk att servera råder det inget snack om. Så när amerikanerna började servera fisken i en sandwich var det genast många som tog efter. Vi har tagit fram ett eget recept på en klassisk Tuna Melt.
Tre dipper till räkfrossan
Det är dags att räkfrossa! Och till det behövs kalla och goda såser. Vi har tagit fram recept på tre stycken som matchar räkorna perfekt. Det blir örtigt, syrligt och umami!
Svampgryta med tomat
Härlig smakrik svampgryta med grönsaksbuljong som bas och massor med härliga grönsaker som paprika, zucchini, lök och både torra och färska örter. Svampfond och Brynt Lökfond i slutet ger en härlig smakexplosion!