Köttbullar Piccata med tomatsås

Köttbullar Piccata med tomatsås och ris

Här är den klassiska rätten Piccata Milanese i en ny modern form – Piccata Milanese Köttbullar. Saftiga köttbullar, serverade i en mustig tomatsås, samsatta med Kalvfond för att ge köttbullarna en fyllig mustighet. Tomatsåsen smaksätter vi med Grönsaksfond för att få en fyllig, rund smak på såsen.

Kyckling- och ricottabullar med Panzanella

Kycking- och ricottabullar med Panzanella

Varför inte prova att göra Polpette på kyckling och ricotta med en Panzanellasallad till! Saftiga kyckling- och ricottabullar smaksatta med Kycklingfond som ger en djup och fyllig smak som lyfter rätten till nästa nivå! Servera med en fräsch Panzanella – en syrlig och krispig brödsallad som kompletterar perfekt.

Polpette – Kalvköttbullar med saffran och kronärtskockspuré

Kalvköttbullar med saffran och kronärtskockspuré

Riktigt saftiga Polpette på kalvfärs är en riktig italiensk favorit med smak från basilika, soja och Brun Kalvfond. Servera dem med en krämig kronärtskockspuré, smaksatt med Brynt Lökfond, smör, vitlök och parmesan – en perfekt balans av umami, sälta och fyllighet.

Ärtbullar med parmesan och vitlök

Ärtbullar med parmesan och vitlök

Polpette, Italiens svar på köttbullar, inte alltid behöver innehålla kött? Ärtbullar är ett hållbart och växtbaserat alternativ som är både gott och smakrikt! Ärtbullarna får en djup och fyllig smak som balanserar det söta från ärtorna med härlig umami. Servera med Romescosås, linguine och broccoli.

Mrs Cheng´s Sojaglaze

Sojaglaze

Soja lyfter smaken i marinader, glazer och såser med sin djupa umami! Perfekt för att göra kött, fisk och grönsaker mört och saftigt. Mrs Cheng’s Sojaglaze görs på Mrs Cheng’s Mushroom Soja ihop med hoisinsås, citron, sambal oelek och råsocker.

Mrs Cheng´s BBQ Sojaglaze

BBQ Sojaglaze

Soja lyfter smaken i marinader, glazer och såser med sin djupa umami! Perfekt för att göra kött, fisk och grönsaker mört och saftigt. Mrs Cheng´s BBQ Sojaglaze gör vi på japansk soja tillsammans med olja, persikomarmelad, pressad lime och sambal oelek.

Mrs Cheng´s Satayglaze

Satayglaze

Soja lyfter smaken i marinader, glazer och såser med sin djupa umami! Perfekt för att göra kött, fisk och grönsaker mört och saftigt. Mrs Cheng´s härliga Satayglaze bygger på en bas av japansk soja som blandas med Mrs Cheng´s Satay grytbas, jordnötssmör, farinsocker och maizena.

Tataki på lax

Tataki på lax

Laxens milda smak och sojans umami skapar en perfekt balans. Prova vårt Tataki på lax med Japansk soja – en ljus, mild soja som lyfter rätten!

Rödsvinssås

Rödvinssås

Djup, fyllig och elegant – rödvinssåsen lyfter allt från oxfilé och ankbröst till vegetariska alterantiv som grillad portabello. Perfekt för både finmiddag och storkok!

Pepparsås

Pepparsås

Letar du efter den perfekta såsen som förhöjer de flesta rätter? Då skall du satsa på vår pepparsås. Med en bas på grädde och Kalvfond är den krämig, kryddig och full av smak och passar till allt från biff och kyckling till vegetariska rätter.

Gräddsås med gelé och ädelost

Gräddsås

Mild, krämig och alltid uppskattad – gräddsåsen är ett säkert kort som passar till allt från köttbullar och potatismos till vegetariska alternativ som ugnsrostad blomkål.

Rostad brysselkål med parmesan och vitlök

Rostad brysselkål med parmesan och vitlök

I Sverige kanske vi relaterar brysselkål främst med julmat, men den går utmärkt att använda i flertalet rätter och servera både i pasta och i sallad. Vi vill tipsa om att rosta den gröna lilla kålen med parmesan och vitlök, toppad med olivolja och Touch of Taste Brynt Lökfond. Fonden ger kålen ett extra lyft då den tillför smak av brynt lök. Så enkelt och så vansinnigt gott!

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.