Gochujangdressing

Vår Gochujangdressing med Mrs Cheng’s Japansk soja ger en djup umamismak och perfekt balans mellan syra, sötma och sälta. Den är enkel att förbereda i stora volymer, håller sig flera dagar i kyl – och passar lika bra till grönt som till grillat.
Marinerade grönsaker med friterad ostronskivling

Prova en fräsch, marinadbaserad grönsaksrätt med friterad ostronskivling och en dressing där Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond gör hela skillnaden! Fonden ger djup, umami och balans – perfekt till kalla grönsaksrätter där syra och sälta måste sitta exakt. Dessutom är den enkel att dosera, smidig i storkök och håller jämn kvalitet varje gång.
Pizzasallad på svartkål

Här är en variant på pizzasallad där vi bytt ut vitkålen mot svartkål som vi syrar och smaksätter med mynta och Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond. Fräscht, krispigt och gott!
Svampgryta med tomat

Härlig smakrik svampgryta med grönsaksbuljong som bas och massor med härliga grönsaker som paprika, zucchini, lök och både torra och färska örter. Svampfond och Brynt Lökfond i slutet ger en härlig smakexplosion!
Beaty bourguignon

Daal på linser

Ratatouille med paprika och zucchini

Vegansk linsbolognese

I denna klassiker har vi valt att byta ut kött mot Röda Linser.
Vegan Köfte

Ramen med miso och kastanjechampion
