Lammstek med rotfruktsmos

Vaniljpannacotta

Vaniljpannacotta delux med hallongelé eller klassisk Cremè Brûlèe. Du väljer.
Halloncheesecake (1 bleck – 20 portioner)

Superenkel och fräsch dessert. Toppa med färskt för en fin presentation.
Färskosts-Risifrutti

En innovativ variant på den vanliga risifruttin. Variera smakprofil efter tycke.
Ugnsbakad lax med vitvinssås

Klassiska smaker som får en fin knuff av den kallrökta laxen som blandas ner i potatismoset. En krispig sallad med pressad citron är perfekt till.
Red Poké Bowl

Från början Hawaiiansk streetfood men här med en asiatisk twist och smaksättning.
Mandelspätta med morotspuré och svamp

Mandelmixen ger en nötig och spännande karaktär åt fisken. Servera med säsongens godaste svampar. Tips! Ta gärna vara på vätskan som blir av fisken, smöra upp den och häll över innan servering.
Lobster dog

Servera som förrätt, fastfood eller som en bufférätt.
Fiskgratäng med basilikamos

Apelsindoftande fiskgratäng serveras med grön basilika potatismos.
Dill- & Citronfisk med hollandaisesås

Man blir både smart och glad av fisk! I alla fall av den här rätten. Enkel att laga, enkel att servera, enkel att gilla.
Panerad oxbringa med ljummen sallad

Skånsk senap, närodlade rotfrukter och ett Kajsa Warg-inspirerat recept borgar för rena nordiska smaker. Lite kalvfond i den kalla såsen gör underverk för smaken. Så enkelt, så gott!
Högrev med äpple och ingefära

Den perfekta lunchrätten eftersom den bara blir godare ju längre den står. Sockerärtorna, äpplena och löken tillför friskhet och krisp på slutet.