Rostad brysselkål med parmesan och vitlök
I Sverige kanske vi relaterar brysselkål främst med julmat, men den går utmärkt att använda i flertalet rätter och servera både i pasta och i sallad. Vi vill tipsa om att rosta den gröna lilla kålen med parmesan och vitlök, toppad med olivolja och Touch of Taste Brynt Lökfond. Fonden ger kålen ett extra lyft då den tillför smak av brynt lök. Så enkelt och så vansinnigt gott!
Pizzasallad på svartkål
Här är en variant på pizzasallad där vi bytt ut vitkålen mot svartkål som vi syrar och smaksätter med mynta och Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond. Fräscht, krispigt och gott!
Svamp stroganoff
Skogens guld – svamp! Ett klimatsmart alternativ till kött, och minst lika gott! I vår stroganoff använder vi blandad svamp och toppar med Bong Touch of Taste Svampfond för extra smaklyx!
Toast med kejsarhatt och krispig chili-emulsion
Svampsäsongen är här! Byt ut köttet mot kungsmussling eller kejsarhatt – klimatsmart, nötigt och fulla av smak. Perfekta att grilla eller tillaga som falska pilgrimsmusslor. Vi serverar en toast med stekt kejsarhatt toppad med krispig chili-emulsion. I såsen använder vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond och resultatet blir en ljuvligt god förrätt som kommer imponera på gästerna!
Pad Pak Boong
Pad Pak Boong är en fräsch och nyttig rätt bestående av vattenspenat i symbios med massor av smaker. För att balansera upp dessa har vi dels i Mrs Cheng’s Japansk Soja som har en harmonisk sälta. Dels droppar vi i Touch of Taste Brynt Lökfond som tillför en förnimmelse av rostad lök.
Svampgryta med tomat
Härlig smakrik svampgryta med grönsaksbuljong som bas och massor med härliga grönsaker som paprika, zucchini, lök och både torra och färska örter. Svampfond och Brynt Lökfond i slutet ger en härlig smakexplosion!
Grillad melonfilé
Huevos rancheros
Aranchini med Umamimajo
Mac´n Cheese
Linsbolognese
Chiligryta på bönor
Receptet avser 100 personer