Kål och kalv

Vitkål är både nyttigt, gott och billigt och går att tillaga på flera sätt! Här tipsar vi om Kål och kalv, en rätt där vi varvar brynt kalvlägg med vitkål i en stor kastrull på spisen. För att höja smaken tillsätter vi Bong Touch of Taste Ljus Kalvfond. Superenkelt och supergott!
Chiligryta

Bräserad oxsvans

Boeuf Bourguignon

Lammstek med rotfruktsmos

Högrev med äpple och ingefära

Den perfekta lunchrätten eftersom den bara blir godare ju längre den står. Sockerärtorna, äpplena och löken tillför friskhet och krisp på slutet.
Chiligryta med öl

Sötman och beskan från ölen dansar fint i takt med hettan från chilin och alla smakrika ingredienser. Koka köttet tills det gett upp allt motstånd, sen är det bara för smaklökarna att kapitulera.
Helstekt fläskkarré med brysselkål och bacon

Såsen bjuder på hetta från chili, syra från lime och sälta från sojan. Tillsammans lyfter de karrén till nya höjder. Toppa gärna såsen med brynt schalottenlökfond för en ännu kraftigare och rundare smak.
Vegetarisk Chili

Maxad med grönsaker och spännande kryddor. Bryt av med en syrlig klick på toppen.
Långbakad rotselleri – Brynt kantarellsmör – Mjuk polenta

Långbaket ger rotsellerin en fin mjällhet och söt smak – passar fint ihop med den brynta nötigheten i smöret