Chiligryta


Bräserad oxsvans


Boeuf Bourguignon


Lammstek med rotfruktsmos


Högrev med äpple och ingefära


Den perfekta lunchrätten eftersom den bara blir godare ju längre den står. Sockerärtorna, äpplena och löken tillför friskhet och krisp på slutet.
Chiligryta med öl


Sötman och beskan från ölen dansar fint i takt med hettan från chilin och alla smakrika ingredienser. Koka köttet tills det gett upp allt motstånd, sen är det bara för smaklökarna att kapitulera.
Helstekt fläskkarré med brysselkål och bacon


Såsen bjuder på hetta från chili, syra från lime och sälta från sojan. Tillsammans lyfter de karrén till nya höjder. Toppa gärna såsen med brynt schalottenlökfond för en ännu kraftigare och rundare smak.
Vegetarisk Chili


Maxad med grönsaker och spännande kryddor. Bryt av med en syrlig klick på toppen.
Långbakad rotselleri – Brynt kantarellsmör – Mjuk polenta


Långbaket ger rotsellerin en fin mjällhet och söt smak – passar fint ihop med den brynta nötigheten i smöret