Wonton soppa med fläskfärs och räkor

Wonton soppa med fläsk och räkor

En riktig asiatisk klassiker är Wonton soup. Vi använder Mrs Cheng’s japanska soja för att ge vår buljong den där perfekta balansen mellan sälta, djup och umami – utan att ta över andra smaker. Basen gör vi på Touch of Taste Kycklingfond, ingefära och vitlök och fyllningen på fläskfärs, räkor och soja. Resultatet blir en soppa som värmer, mättar och imponerar. Passar lika bra på dagens lunch som på kvällsmenyn!

Shoyu Ramen med sidfläsk, lökolja och sojasås

Shoyu ramen med sidfläsk, lökolja och sojasås

Shoyu betyder sojasås på japanska och är den smaksättare som ger ramen sin djupa umami, runda fyllighet och balanserade sälta. Mrs Cheng’s japanska soja är bryggd i Kina, gjord på fermenterade sojabönor och klassad som First grade – perfekt för att lyfta varje sked ramen till nya höjder. Bjud på en smakresa till Tokyo med vår variant av Shoyu ramen.

Mandu guk – koreansk soppa med dumplings

Mandu guk - koreansk soppa med dumplings

I ett proffskök vet vi att varje ingrediens måste leverera – och i en rätt som Mandu guk, är det buljongen som gör hela jobbet. Vi har tagit fram en modern version av denna koreanska klassiker, perfekt för storkök och lunchserveringar.

Asiatisk Portabello

Asiatisk portabello

Smakrik buljong med stekt portabellosvamp som pudrats innan stekning med torkad buljong innan resterade ingredienser tillsätts. Portabellon serveras med pac choi och ris. Superenkelt och supergott!

Chop Suey

Chop Suey

Härlig Chop Suey med kyckling och grönsaker! Buljongen får fyllig och rund smak av hönsbuljong. Servera med exempelvis pilaffris som fått koka i buljong.

Avokadosoppa

Avokadosoppa

Ljuvligt krämig avokadosoppa fullproppad med näringsämnen och ljuvligt god! Soppan får fin smak av citron och kycklingfond och servera gärna med tortillachips, crème fraiche, lime och toppa med koriander.

Pumpasoppa

Krämig och fyllig soppa med söt/stark smak.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.