Dill- & Citronfisk med hollandaisesås

Man blir både smart och glad av fisk! I alla fall av den här rätten. Enkel att laga, enkel att servera, enkel att gilla.
Panerad oxbringa med ljummen sallad

Skånsk senap, närodlade rotfrukter och ett Kajsa Warg-inspirerat recept borgar för rena nordiska smaker. Lite kalvfond i den kalla såsen gör underverk för smaken. Så enkelt, så gott!
Högrev med äpple och ingefära

Den perfekta lunchrätten eftersom den bara blir godare ju längre den står. Sockerärtorna, äpplena och löken tillför friskhet och krisp på slutet.
Färsbiffar med fetaost

Den enkla goda klassiska pannbiffen n Denna mustiga gryta sprider härliga dofter av citron och medelhav. år högre höjder.
Chiligryta med öl

Sötman och beskan från ölen dansar fint i takt med hettan från chilin och alla smakrika ingredienser. Koka köttet tills det gett upp allt motstånd, sen är det bara för smaklökarna att kapitulera.
Bibimbap

Betyder ”blandat mål”- en välkänd nationalrätt i Sydkorea. Vårt recept serveras tillsammans snabbpicklad gurka, sriracha mayo och inlagda groddar.
Bàhn Mi

En slags Vietnamesisk fylld baguette. Denna variant med smakfullt marinerat nötkött och krispiga salladsblad.
Viltfärsbiffar med pepparrotslingon

Vilda smaker, syra från lingon, styrka från pepparrot, sötma från honung – det bästa från Norden i en och samma rätt!
Smakrik korvgryta

Precis lagom stark gryta med hetta från curry och chili, som möts upp av söta äpplen och len crème fraîche. Toppa med kalvfond på slutet och få en ännu djupare och mustigare smak.
Larb Moo

Larb härstammar från nordöstra Thailand. Skeda upp den heta och smakfulla röran i späda salladsblad och ät med händerna.
Kryddstark korvgryta

Curry-smaksatt kryddig korvgryta med äpple och purjolök
Köttfärslimpa med mango chutney

Serveras med klassiska tillbehör och svenska smaker.