Bea-Velouté

Velouté, som egentligen är en ljus buljong, är en av de fyra franska grundsåserna. Här har vi gjort en velouté inspirerad av en klassisk bearnaisesås och smaksatt med Kycklingfond.
Mocka Tiramisu

En av favoriterna i det svenska dessertköket är tiramisu – en italiensk specialitet som består av kaffe, kex och mascarponesmet. Kul fakta är att tirami su betyder dra upp mig eller pigga upp mig, något denna sötsak sannerligen gör. I vår variant av tiramisu har vi använt IsoMitta Mockamousse.
Mjölkchoklad- och Hallonmoussetårta

Alla som arbetar i kök vet att choklad och hallon är två smaker som fungerar alldeles utmärkt ihop. Vi har valt att ta fram ett recept på en festlig mjölkchoklad- och hallonmoussetårta – perfekt att servera som dessert efter exempelvis nyårssupén. Med IsoMitta får ni en tydlig och smakrik grund till mousserna, sedan är det fritt fram att smaksätta mousserna efter eget tycke. Vi har exempelvis valt att tillsätta hallonpuré och färska hallon till hallonmoussen och färskost och vispgrädde till chokladmoussen.
Reuben Sandwich
Hummer- och äppelsill
Oxgryta med Chorizo
Grillad melonfilé
Huevos rancheros
Dubbelmarinerad rostbiff
Aranchini med Umamimajo
Mac´n Cheese
Adobo med sidfläsk