Nasi goreng med svamp
Vi har gjort vår Nasi Goreng vegetarisk med massor av svampsmak och fräscha toner.
Korma – Rotfrukter – Koriander
Mycket aromatisk gryta med rötter från Indien
Kålsallad Fresh
Ett mycket enkelt och uppskattad sallad på buffén. Ett tillbehör som går att kombinera med många rätter eller använda som bas för en matigare sallad med protein på toppen.
Green Poké Bowl
Från början Hawaiiansk streetfood men här i vego och asiatisk touch.
Daal – Kanel – Ingefära
Röda linser laddade med massor av smak från asien
Crunchy Gurksallad
Den ska serveras kall, krispig och frisk! En bra motpol och schysst komplement till varma och mustiga rätter.
Crispy Couscous
Det är enkelt att göra god couscous med Asian fonds. Smaka av i kokvattnet och du får ett smakrikt och mustigt tillbehör.
Sriracha Mayo
Pikant majonnäs baserad sås som är väldigt enkel att veva ihop. God att toppa sushi med och bränna av med en gasolbrännare. Gör sig även bra med grillad fisk eller skaldjur.
Dip Sås Hot
En mycket användbar sås. Passar fint till vårrullar, krispiga grönsaker samt fågel och fläskrätter.